Masz pytanie? Dzwoń: (29) 752 43 42
poniedziałek - piątek: 8.00-16.00

AKADEMIA LIDERÓW PRZYSZŁOŚCI

Rekrutacja na studia podyplomowe trwa!

  • A
  • A
  • A

Polityka prywatności

Ochrona danych

Zapewniamy ochronę wszystkich danych osobowych, jakie zostały pozyskane w wyniku prowadzonej działalności handlowej i zgodnie z obowiązującym prawem (Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, oraz jej późniejsze zmiany) informuje, że administratorem danych jest:

 

Uczelnia Lingwistyczno-Techniczna w Przasnyszu
ul. Szosa Ciechanowska 6
06-300 Przasnysz
woj. mazowieckie
tel.: (29) 752 43 42

 

1. Zasady ogólne

Korzystają, z Platformy Edukacyjnej akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności. Zastrzegam sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdą osobę korzystająca z Platformy Edukacyjnej obowiązuje aktualna Polityka Prywatności. Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę: nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów/użytkowników Platformy Edukacyjnej.Jeśli nie zgadzasz się z Polityka Prywatności, proszę nie korzystać z Platformy Edukacyjnej.

 

2. Dane osobowe

W czasie korzystania z Platformy Edukacyjnej możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza, lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony to w większości przypadków imię i adres e-mail. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

 

3. Niezapowiedziane wiadomości

Zastrzegam sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe uzyskam dzięki działalności związanej z Platformą Edukacyjną. Pod tym określeniem rozumiem informacje odnoszące się bezpośrednio do Platformy Edukacyjnej (np. nowe wykłady,) nie komercyjne listy.

 

4. Jawne dane osobowe

Dane osobowe podane przy okazji wysyłania komentarzy na czacie, są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Nie mam możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

 

5. Cookies (Ciasteczka)

Platforma Edukacyjna wykorzystuje cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

 

6. Partnerzy

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są na stronach Platformą Edukacyjną

Zapisz się na studia

Do niczego to nie zobowiązuje

Dostaniesz od nas więcej informacji.

 





 

Zobacz naszą politykę prywatności

Newsletter

Zapisz się na newsletter

Zobacz naszą szkołę


Uczelnia Lingwistyczno-Techniczna w Przasnyszu
ul. Szosa Ciechanowska 6
06-300 Przasnysz
woj. mazowieckie
tel.: (29) 752 43 42
fax: (29) 752 43 42

Blog

Międzynarodowa Współpraca z Indo-European Education Foundation

Uczelnia Lingwistyczna-Techniczna w Świeciu wydział Zamiejscowy w Przasnyszu ma przyjemność poinformować o nawiązaniu współpracy z IEEF

Czytaj więcej >

Monitoring Karier Zawodowych Absolwentów ULT

Szanowni Państwo, zachęcamy absolwentów ULT do wzięcia udziału w badaniu monitorowania karier zawodowych. W zakładce Tok Studiów znajduje się

Czytaj więcej >

Kurs podniesienia kwalifikacji dla obcokrajowców: „Metodologia badań w naukach humanistycznych i społecznych”

Uczelnia Lingwistyczno -Techniczna w Świeciu w dniach od 02 lipca do 15 lipca razem z Centrum Badań Europy Wschodniej UWM gościła grupę

Czytaj więcej >